Om narishjem

narishjem_meg

Hei! Jeg heter Nari. Jeg er født og oppvokst i Sør-Korea, men jeg har bodd i Oslo siden 2010. Denne bloggen er mitt nye prosjekt for å introdusere koreanske oppskrifter til nordmenn med matvarer som finnes i Norge. Jeg er ikke en profesjonell kokk eller utdannet i matlaging, men jeg liker å lage og spise god mat slik som mange av dere. Dette blir et morsomt prosjekt med mange interessante koreanske matoppskrifter som du kan prøve hjemme.

Hvis dere er interessert i min koreanske blog, besøk her: narishjem.kr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s